بهارستان آنلاین – دکتر حسین الله کرم در نشست تخصصی چرا امریکا سپاه پاسداران را درلیست گروه ها و سازمان های تروریستی قرار داد گفت : وجود افرادی مثل مایک پمپئو وزیر خارجه ، بریان هوک و جان بولتون و مصاحبه ها و سوابق موضع گیری های تند آنها ، گویای مسائل متعددی می باشد.
به گزارش بهارستان آنلاین ، این سردارو فرمانده جهاد و حماسه که در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران سخن می گفت ، خاطر نشان نمود : در امریکا دو لیست تروریستی وجود دارد که یکی از آنها مربوط به وزارت خارجه و دیگری لیست خزانه داری آمریکا است . بعد از انقلاب ابتدا گروه های کمونیستی ایران و منافقین در لیست وزارت خارجه آمریکا قرار داشتند ، ولی بعدها آنها رویه خود را کنار گذاشتندو کار به جایی رسید که منافقین به راحتی به آمریکا رفت و امد داشته ، میتینگ های متعددی برگزار میکردند و با مقامات آمریکایی جلسات مشترک برگزار می کردند که بعد از 11 سپتامبر ، دستورالعمل جدیدی به خزانه داری آمریکا مبنی بر بستن حساب های مالی افراد مشکوک ومضنون به مشارکت در این حادثه ابلاغ شد.
دکتر الله گرم با بان اینکه تحریم سپاه پاسداران اتفاق تازه ای نیست ، تاکید کرد : سال 2007 سپاه قدس به عنوان گروه تروریستی توسط آمریکا شناخته شد و در سال 2017 در قانونی به نام کاتسا ف سپاه پاسداران به عنوان یک ارگان حامی تروریست (سپاه قدس ) مورد تحریم قرار گرفت . از زمان بوش و اوباما فرماندهان شناخته شده سپاه پاسداران از جمله بنده در لیست تحریم امریکا قرار داریم اما بعد از روی کار آمدن ترامپ ، افرادی همچون جان بولتون ، نتانیاهو و کوشتر پیگیر بودند تا سپاه پاسداران را در لیست سازمان های تروریستی قرار دهند.
رئیس شورای هماهنگی انصار حزب الله با تشریح تفاوت اقدام جدید آمریکا با قانون کاستا ، خاطر نشان کرد : در قانون کاستا سپاه پاسداران مورد تحریم قرار گرفته بود اما در این قانون جدید علاوه بر آن ، تمامی نیروهای سپاه پاسداران تروریست اعلام شده و مورد تحریم وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا قرار می گیرند.
این فرمانده هشت سال دفاع مقدس هدف از این اقدام آمریکا را سرنگونی و فشار حداکثری بر جمهوری اسلامی ایران دانست و تصریح نمود : آمریکایی ها در یک فشار حداکثری ابتدا از برجام خارج شدند ، ناتوی عربی را مطرح نمودند و نشست ورشو را برگزار کردند و با تحریم فروش نفت و اعلام لغو معافیت های فروش و تروریستی اعلام کردن سپاه ، حداکثر فشار را به ایران وارد می نمایند ، این ها مطالبی است که پمپئو در جلسات با منافقین بارها اعلام نموده است ولی آمریکایی ها در به صفر رساندن فروش نفت ایران شکست خوردند و ما توانستیم با صادرات نفت ؛ فشار امریکایی ها را کاهش دهیم . آمریکایی ها بیشتر یک فعالیت تبلیغی و عملیات روانی را مد نظر داشتند.
دکتر الله کرم با بیان اینکه آیا پویش حداکثری به حمله و جنگ با کشورمان ختم می شود ، خاطر نشان کرد : در پویش حداکثری درگیری های نیابتی بین ایران و امریکا و اسرائیل در فلسطین ، سوریه ف لبنان و حتی یمن رخ داده و می دهد که تا به امروز ، ما توانسته ایم پاسخ های کوبنده ای بدهیم بنابر این در پویش فشار حداکثری احتمال جنگ وجود دارد ، اما اینکه این جنگ کوتاه مدت و نیابتی باشد یا تمام عیار ، جای بحث وجود دارد که از نتیجه برآوردها از صحبت های مقامات ارشد آمریکایی ، می توان گفت که امکان حمله وجود دارد .
این فرمانده هشت سال دفاع مقدس با اشاره به برگزاری انتخابات و پیروزی دوباره نتانیاهو به مقام نخست وزیری خاطر نشان کرد : نتانیاهو در یک پیام توییتری که کاملا متفاوت و به دو زبان انگلیسی و عربی منتشر شده بود دو توییت کاملا متفاوت منتشر نمود در توییتی که به زبان انگلیسی منتشر کرد از ترامپ بابت قرار دادن سپاه پاسداران در لیست سازمان های تروریستی تشکر کرد و در توییتی که به زبان عربی منتشر نمود گفته بود من از ترامپ خواستم که سپاه پاسداران را در لیست سازمان های تروریستی قرار دهد ، و ترامپ آنرا اجرا کرد. که این کار نتانیاهو یک اقدام تبلیغاتی بود که در انتخابات از آن استفاده کرد .
سردار الله کرم با تاکید بر اینکه در دولت ترامپ عطش شدیدی برای سرنگونی جمهوری اسلامی ایران وجود دارد ، خاطر نشان نمود : پمپئو ، جان بولتون و گوشنر می خواهند در این ماه های باقی مانده دولت ترامپ ، این فشار حداکثری را به یک جای مشخص برسانند. یا جمهوری اسلامی را سرنگون کنند و یا امتیازات زیادی از ایران گرفته و قصد تضعیف نظام را دارند. از ، چون آمریکایی ها به دنبال سرنگونی نظام هستند نه تعقییر نظام. تفکر طرفدار مذاکره ، منتظر عبور از این 18 ماه دوران ریاست جمهوری ترامپ است و امید دارند با پیروزی دمکرات ها در انتخابات بعدی آمریکا و پیروزی آنها دور تازه ای از روابط شکل بگیرد.
رئیس شورای هماهنگی انصار حزب الله تصمیمات غیر منتظره ترامپ را از نگرانی های اطرافیان او دانست و تصریح نمود : اطرافیان ترامپ نگران هستند که او مشابه امتیازاتی که به کره شمالی داد را به ایران ندهد ، چون ترامپ شخصیت اقتصادی و تجارت گونه ای دارد بنابراین اطرافیان ترامپ می خواهند همه پل های پشت سر او را خراب بکنند و او را در برابر یک عمل انجام شده قرار دهند.
این فعال سیاسی همچنین ضمن تشریح دلایل عمدم جنگ تمام عیار بین ایران و آمریکا ، خاطر نشان کرد : سه دلیل وجود دارد که امکان جنگ را کمتر می کند اول آمادگی و توان بالای نظامی ایران که به انواع موشک های دوربرد و کوتاه برد مجهز هستند و سلاح های تاکتیکی خوبی در اختیار دارند ، یک عامل بازدارنده ی مهمی است که آمریکایی ها به خوبی از آن مطلع هستند و ریسک رودر رویی مستقیم نظامی با ایران را نمی پذیرند و از سوی دیگر افکار عمومی آمریکا با یک جنگ تمام عیار در خاورمیانه مخالف است چراکه آمریکایی ها بعد از جنگ جهانی دوم تجربه جنگی چندان موفقی را نداشته اند و از این لحاظ افکار عمومی آمریکا خسته و اجازه ورود به جنگ بزرگ را نمی دهد و سوم اینکه شخصیت تاجرصفت و اقتصادی ترامپ او را به راحتی نمی تواند برای یک جنگ بزرگ راضی نماید.
دکتر الله کرم با بیان اینکه تفکراتی در داخل از کشور وجود دارد که با برخی از سیاست های آمریکایی ها همپوشانی هایی دارد ، گفت : برخی از غربگرایان داخلی معتقد هستند که آمریکا ضربه ای به ایران بزند آ ما نباید پاسخ دهیم ، برای اینکه جنگ گسترش پیدا نکند . این ها همان کسانی هستند که در برجام گفتند : اگرچه آمریکایی ها از برجام خارج شدند ، اما ما نباید از آن خارج بشویم و با اروپایی ها باید ادامه بدهیم . این نوع سیاست ، باورهایی را در آمریکا به وجود آورده است که اگر آمریکایی ها ، موشکی را به ایران پرتاب نمایند ، ما نباید پاسخی بدهیم ، همانطوری که در برجام پاسخ ندادند و خارج نشدند.
بنابراین ، احتمالا آمریکایی ها ، به یک عملیات محدود و کوتاه بسنده خواهند کرد و نمی توانند افکار عمومی خود را برای یک جنگ طولانی اماده کنند. البته دیدگاه های دیگری نیز وجود دارد که امکان عملیات نظامی را به کلی رد می کنند و دلیل خود را در عملکرد ترامپ در سوریه و خروج نیروهای آمریکایی بیان می کنند . و معتقد هستند افرادی در سایه وجود دارند که سعی می کنند با خراب کردن پل های پشت سر ترامپ ، او را ترغیب به جنگ نمایند.
این فرمانده هشت سال دفاع مقدس با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی و شورای امنیت ملی اقدامات متقابلی را انجام داده اند اما مسئولین سیاسی ما باید مواضعی ضد آمریکایی تری بگیرند ، تاکید نمود : ما باید سیاست های خود را به سرعت تعقییر دهیم متاسفانه در مسائل سیاسی ، دست به عقب نشینی هایی زده ایم مسئولین ما باید قاطعیت خودشان را نشان دهند چیزی که روس ها و هندی ها از خودشان نشان دادند. پوتین جزء غربگراهای روسیه است اما در برابر فشار غرب پاسخ متقابل داد و غربگراهای روسیه ، همگی ضد غربی شدند.
این استاد دانشگاه در پایان با تاکید بر اینکه سیاست های فعلی کشور باید ضد آمریکایی تر شود ، تصریح نمود : غرب گراهای داخلی هم باید نگاه ضد غربی داشته باشند . در غیر اینصورت ، پویش فشار حداکثری به سمت درگیری های نیابتی می رود . پس اگر بخواهیم به آنجا نرسیم ، باید آمادگی های لازم را بدست بیاوریم و جهت گیری های مجلس ، شورای امنیت ملی و سایر بخش های مرتبط تعقییر کرده و تبدیل به یک باور عمومی بشود . در این 18 ماه از عمر ترامپ که امکان جنگ نیابتی وجود دارد ، لازم است در برابر فشارهای حداکثری ، مقاومت حداکثری نشان بدهیم و این را ملموس تر بیان و اجرا نماییم تا تهدیدات را دفع نماییم .
انتهای پیام /136
- نویسنده : امیرحسین عصاریان