بهارستان آنلاین -این روزها شاهد پخش سریال گاندو از ساخته های موسسه آوینی از شبکه سوم سیما می باشیم که مهمترین اتهامات ضد امنیتی ، نفوذ در اماکن دولتی و افشای برنامه های ضد تحریمی ایران از جمله هویت واسطه های تجاری و ماهیت شرکت های همکار ایران در پروسه دور زدن تحریم ها و جاسوسی از برنامه هسته ای ایران را به نمایش می گذارد.
به گزارش بهارستان آنلاین ، حوالی ظهر روز 21 آبان 1390 در یکی از انبارهای موشکی سپاه پاسداران در پادگان مدرس در شهر ملارد انفجاری عظیم روی می دهد که در این انفجار و بر طبق گزارش منابع رسمی و نظامی کشور بیست و هفت تن از کارکنان رسمی سپاه پاسداران در این حادثه به فیض عظیم شهادت نائل می آیند و شانزده نفر دیگر هم زخمی می شوند.
در این حادثه دلخراش با نهایت تاسف جمعی از نخبگان صنایع موشکی ایران از جمله سردار سرلشگر حسن تهرانی مقدم ، که به پدر صنایع موشکی ایران معروف بود به درجه رفیع شهادت نائل می آید.
در آن زمان یک مقام اسرائیلی در گفتگو با روزنامه تایمز ادعا نموده بود که این این عملیات توسط موساد طراحی و اجرا شده است و اقدامات خرابکارانه دیگری نیز برای ضربه زدن به برنامه های هسته ای و موشکی ایران طراحی شده است که بزودی اجرایی و عملیاتی می شود ادعایی که هیچ وقت تکرار نشد.
البته ایهود باراک نخست وزیر وقت اسرائیل نیز در گفتگو با روزنامه دیلی تلگراف ادعا نمود که این عملیات با همکاری موساد و مجاهدین خلق طراحی و عملیاتی شده است و آنرا تایید کرد اما تا امروز هشت سال از حادثه بیدگنه می گذرد و هیچ کدام از نهادهای امنیتی و نظامی کشورمان بالاخص سپاه پاسداران درباره این موضوع بطور شفاف موضع رسمی خود را اتخاذ نکرده اند.
اما با پخش سریال گاندو از رسانه ملی بار دیگر ابهامات جدیدی درباره این انفجار در افکار عمومی شکل می گیرد چرا که در یکی از سکانس های مربوط به انفجار بیدگنه در سریال گاندو مامور امنیتی می گوید: در این انفجار ابتدا فکر می کردیم که این انفجار یک سانحه است اما دو سال بعد با انتشار اسنادی در ویکی لیکس مشخص شد که جاسوسی با نام رحمت والی به عنوان کارمند به این پایگاه وارد شده است و این عملیات تروریستی را با دستور آمریکا و همکاری موساد و سازمان مجاهدین خلق انجام داده است.
اما پس از پخش این سریال هیچ نهاد امنیتی و نظامی کشور بالاخص سپاه پاسداران درباره این موضوع اظهار نظری را مطرح نکرد و فقط سردار اسمائیل کوثری جانشین قرارگاه ثارالله در واکنش به روایت سریال گاندو و شهادت شهید طهرانی مقدم به این نکته بسنده نموده است که شاید در ان مقطع دلیل حادثه مشخص نبوده ، اما به مرور زمان که اخبار و اطلاعات درباره این حادثه تکمیل شده به این نتیجه رسیده اند و من نمی توانم دقیق درباره این موضوع نظری بدهم.
کوثری همچنین با اشاره به انفجار حزب جمهوری اسلامی و دفتر ریاست جمهوری ، متذکر شد : در این دو حادثه هم ما در ابتدا فکر نمی کردیم که این انفجارها کار کشمیری و کلاهی باشد ، اما به مرور و با کامل شدن تحقیقات به این نتیجه رسیدیم که این دو عملیات تروریستی کار این دو نفر بوده است
جانشین فرماندهی قرارگاه ثارالله تهران با بیان به اینکهدر این مورد هم بنده نمی توانم نظر قطعی بدهم ؛ گفت : اما این احتمال وارد می باشد که در مقطع اولیه دسترسی کامل به اطلاعات وجود نداشته و به مرور که تحقیقات دنبال شده است به نتایج دیگری رسیده باشند و در اینگونه موارد این اتفاقات طبیعی است.
همچنین برادر حسن طهرانی مقدم در سالگرد انفجار بیدگنه در سال 95 گفته بود که کشته شدن برادرش حاصل جنایت تروریستی بوده اما هیچ گاه شخص یا ارگانی رسمی این ادعا را تایید نکرده بود تا اینکه صدا و سیما در سریال گاندو به عنوان یک واکنش رسمی ، جزئیاتی از آن عملیات تروریستی را به نمایش درآورد.
بدون شک باید منتظر باشیم تا سپاه پاسداران یا هر نهاد نظامی دیگر درباره اتفاقات حادثه بیدگنه موضع رسمی خود را اعلام کند.
انتهای پیام/263
28
سریال گاندو شهید طهرانی مقدم