بهارستان انلاین – تنها سه روز مانده به انتخابات نخست وزیری اسرائیل بنیامین نتانیاهو وعده داد در صورت پیروزی در انتخابات اراضی اشغالی را به خاک کشورش اضافه نماید.
به گزارش بهارستان آنلاین ؛ سه شنبه مردم در اسرائیل به پای صندوق های رای خواهند رفت و بنیامین نتانیاهو و حزب راستگرایش بسیار امیدوارند تا بار دیگر زمام امور را در اسرائیل به دست گیرند.
به رسمیت شناختن بلندی های جولان و همچنین به رسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی از سوی رئیس جمهور امریکا در حقیقت حمایت از حزب حاکمه اسرائیل برای پیروزی در انتخابات و به دست گرفتن قدرت دوباره در این کشور قلمداد می گردد .
از سوی دیگر نتانیاهو معتقد است که هیچکسی نمی تواند او را شکست دهد و خودش را با لیونل مسی فوتبالیست معروف آرژانتینی مقایسه می کند .
اما بنا بر تازه ترین نظرسنجی ها که در شانزدهم فروردین منتتشر شد شانس ابقای نتانیاهو در حکم نخست وزیری بسیار زیاد به نظر می آید.
انتهای خبر/28
- نویسنده : امیرحسین عصاریان