بهارستان آنلاین – رئیس هیئت اجرایی شورای وحدت با تشکر از روسای استانی این شورا که از مناطق مختلف کشور به تهران آمدهاند گفت: هدف از این نشست غیر از شناسایی و آشنایی افراد با یک دیگر، گفت و شنود از نزدیک بود.
به گزارش «بهارستان آنلاین» ؛ منوچهر متکی رئیس هیئت اجرایی شورای وحد با اشاره به شکل گیری شورای وحدت گفت: حدود سه سال پیش با توجه به شرایط، این شورا شکل گرفت تا هر کجایی که انقلاب نیازمند است و نیاز به نیرو دارد، حضور داشته باشد.
رئیس هیئت اجرایی شورای وحدت با بیان اینکه شکلگیری شورای وحدت همزمان با انتخابات ریاست جمهوری 1400 بود، خاطرنشان کرد: شورای وحدت همه تلاش خودش را متمرکز بر انتخابات کرد و در کنار جامعه روحانیت مبازر کشور در مشورتخواهی شکل گرفت و به عنوان بازوی جامعه روحانیت آقای رئیسی کار کردیم.
متکی در ادامه تصریح کرد: شورای وحدت بعد از انتخابات یک هدف بزرگ تعیین کرد و آن، حفظ سیاستهای خود برای اهداف انقلاب بود. شان جامعه روحانیت مبارز بالاتر این بود. مجموعهای از رفت و برگشتها برگزار شد و در نهایت، چهار محور هدایت، حمایت، نظارت و داوری بین شورای وحدت و جامعه روحانیت مبارز شکل گرفت.
وی با بیان اینکه هر مجموعه ولایی و ارزشی میتواند این نسبت را با جامعه روحانیت مبارز داشته باشند، گفت: کار مهم که در سال جاری داریم، انتخابات است. مقام معظم رهبری با یک نگاه راهبردی، به انتخابات نگاه جدیدی انداختند. ایشان معمولا مهر و آبان وارد بحثهای انتخاباتی میشدند اما امسال از ابتدای سال وارد شدند که این گویایی آن است که برای انتخابات و به صورت مشخص، انتخابات مجلس و برای خبرگان رهبری کسانی طمع و برایش طراحی کردند.
رئیس هیئت اجرایی شورای وحدت افزود: ما بر اساس دستورالعمل انتخابات نمایندگان را برعهده شورای وحدت استانها گذاشتیم و مواردی اگر به اشکالی برخورد، تهران به عنوان همراهی و همکاری میتواند موضوع را در دستورکار خودش قرار دهد.
در ادامه جلسه حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع) گفت: شرایط کشور خطیر است و از جهات مختلف نیازمند دقت، مراقبت، پشتکار و برنامهریزی هستیم. ما باید از این مرحله فضای امیدبخشی را برای جامعه ایجاد کنیم.
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: حضرت علی علیهالسلام میفرمایند آنچه که باید نقطه قوت برای مدیریت سیاسی و اجتماعی در جامعه دینی باشد، پربا داشتن عدل است. هیچ چیزی نمیتواند چشم روشنی و پاداش باشد، جز ایجاد عدالت و ما باید به بیانات حضرت علی (ع) در مسائل حکمرانی مان توجه کنیم.
وی افزود: ما باید به بیانات نهج ابلاغه که مربوط به دوران خلافت و امامت امام علی علیه السلام است توجه کنیم که میشود گفت؛ عمده مطالب نهج ابلاغه در رابطه مسائل نظام اسلامی است و میتوان به زبان امروزی به این کتاب بگوییم کتاب نظام حکمرانی.
رئیس شورای وحدت سراسر کشور با اشاره به اهمیت موضوع انسجام ملی برای کشور اظهار داشت: انسجام ملی باید مورد توجه حکمرانان در صحنه اجتماعی باشد و یک از ابزار رسیدن به این انسجام ملی مودت و رابطه قلبی و دو طرفه حاکمان و مردم است.
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز افزود: مقام معظم رهبری در ابتدای سال فرمودند ما به اقتدار ملی نیاز داریم و بعد هم فرمودند اقتدار ملی از طریق انسجام ملی شکل میگیرد که مثال هم زدند و فرموند بهترین نماد انتخابات است و ما با مشارکت بالا در انتخابات به انسجام ملی میرسیم.
پورمحمدی اضافه کرد: حضرت آقا در ابتدای سال فرمودند نیاز به تحول داریم و تحول هم یعنی تغییر وضع و حال است، ایشان خطاب به شورای انقلاب فرهنگی فرمودند ما نیاز به یک بازیابی داریم که کلیدواژهها کمک میکند مسیر درست انتخاب کنیم.
وی با اشاره به مشکلات و وضعیت کنونی کشور خاطرنشان کرد: بلاتردید ما امروز دارای مشکلاتی هستیم. نظام اداری و اقتصادی ما دارای مشکلاتی است و مردم بزرگواری کرده و صبوری میکنند که این باید مدنظر ما در تصمیم گیری ها باشد و نیازهای مردم را باید مرتفع کنیم.
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز در پایان افزود: حضرت آقا فرموند تحول در حال و وضع که نیاز به جراحی دارد که با شکلگیری مجلس دانشمند و انقلابی اتفاق میافتد و ما با مجلس انقلابی به تحول در کشور خواهیم رسید.
انتهای پیام/
- منبع خبر : بهارستان آنلاین