دولت روحانی در این 8 سال چه گلی به سر ملت زده که بخواهد ادامه داشته باشد /زمانی می توانیم مذاکره کنیم که در موضع قدرت باشیم/ باید تریبون‌های یکطرفه را کنار بگذاریم/ مهندس جهانگیری اگر اختیار ندارد پس چرا معاون اول مانده است؟
دولت روحانی در این 8 سال چه گلی به سر ملت زده که بخواهد ادامه داشته باشد /زمانی می توانیم مذاکره کنیم که در موضع قدرت باشیم/ باید تریبون‌های یکطرفه را کنار بگذاریم/ مهندس جهانگیری اگر اختیار ندارد پس چرا معاون اول مانده است؟
مردم شب که می‌خوابند و صبح از خواب بیدار می‌شوند نمی‌دانند گوجه، خیار، پیاز یا سیب زمینی کیلویی چند شده است؟

بهارستان آنلاین – سردار دهقان با تاکید بر اینکه زمانی می توانیم مذاکره کنیم که در موضع قدرت باشیم، گفت: فرصت دولت روحانی برای امتیاز دادن به آمریکایی‌ها و امتیاز گرفتن از آن‌ها تمام شده است.

به گزارش «بهارستان آنلاین » ؛ سردار حسین دهقان داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه بنده همواره فرد مستقلی بوده ام و هیچ وابستگی سیاسی به جریان خاصی نداشته ام ؛ خاطرنشان کرد : بنده به عنوان فردی که در سیستم نظامی کار کرده‌ام نمی توانستم وابستگی سیاسی داشته باشم مسئله دوم نیز شخصیت فردی بنده است و من هیچ‌گاه نخواستم وامدار یا طلبکاری کسی شوم.

مهمترین بخش گفت و‌گو با سردار حسین دهقان در مورد بنزین و مذاکرات هسته‌ای است. او در این گفت‌و‌گو تاکید دارد که زمان دولت دکتر روحانی برای امتیاز دادن و امتیاز گرفتن از آمریکایی‌ها تمام شده است و در مورد بنزین نیز زوایای جالبی از نحوه تصمیم‌گیری دولت روحانی درباره بنزین را بیان می‌‌کند.

مهمترین محورهای این گفت‌و‌گو به شرح زیر است:

*دولت دکتر روحانی پاسخگوی مسائل عمومی جامعه همچون کرونا و گرانی نیست

*مستقل هستم/هیچ‌گاه نخواستم وامدار یا طلبکاری کسی شوم

*باید تریبون‌های یکطرفه را کنار بگذاریم

*چرا رئیس جمهور مخالفان خود را بی سواد می‌داند در حالی که باید با آنها گفت‌و‌گو می‌کرد

*میزان گفت‌وگو با مردم در دولت روحانی بشدت پایین بود

*وعده 100 روز پایانی روحانی به سخره گرفتن مردم است

*مردم از دولت آینده یک فضای آرام برای زندگی خوب می‌خواهند

*مردم شب که می‌خوابند و صبح از خواب بیدار می‌شوند نمی‌دانند گوجه، خیار، پیاز یا سیب زمینی کیلویی چند شده است؟

*دولت دکتر  روحانی در این 8 سال چه گلی به سر ملت زده که بخواهد ادامه داشته باشد

*زمانی می توانیم مذاکره کنیم که در موضع قدرت باشیم

*زمان دولت دکتر روحانی برای امتیاز دادن و امتیاز گرفتن از آمریکایی‌ها تمام شده است

*در اصلاحات مرسوم اصلاح‌گری دیده نمی‌شود

*بزرگترین مصلح این جامعه مقام معظم رهبری هستند

*اصلاح‌طلبان می‌خواهند ما را به زمان مشروطه برگردانند

*اصلاح‌طلبان چیزی به اسم حکومت دینی را بر نمی‌تابند و عملا متمایل به حکومتی عرفی هستند

*نیامدم در قدرت بمانم اما در خدمت امام، رهبری و انقلاب هستم

*اگر رئیس جمهور بودم در قضیه بنزین مسئولیت را می‌پذیرفتم

*روحانی می‌خواست ابعاد فاجعه بنزین را به لحاظ روانی تقلیل دهد

*در دولت همه مخالف افزایش بنزین بودند

*ماجرای روزی که قرار بود بنزین در دولت افزایش پیدا کند

*مهندس جهانگیری اگر اختیار ندارد پس چرا معاون اول مانده است؟

انتهای پیام/2916

  • منبع خبر : فارس