رئیس جمهور چین خواستار گسترش تعامل جهان با چین شد
رئیس جمهور چین خواستار گسترش تعامل جهان با چین شد
مجمع بزرگ راه ابریشم نوین با حضور نمایندگان یکصدو پنجاه کشور جهان از جمله کره شمالی و ایران در پکن برگزار گردید ؛ این مجمع دوروز ادامه دارد.

بهارستان آنلاین – آغاز دومین مجمع همکاری بین المللی طرح بزرگ چین موسوم به راه ابریشم نوین امروز با سخنان رئیس جمهور چین در پکن پایتخت چین آغاز شد .

به گزارش بهارستان آنلاین ، هدف از برگزاری این مجمع تلاش برای احیای راه ابریشم نوین برای قرار دادن چین در مرکز روابط اقتصاد جهانی است و برای رسیدن به این طرح بزرگ ساخت و ایجاد بنادر ، جادها، توسعه راه آهن و ساخت شهرک های صنعتی در بخش بزرگی از آسیا ، آفریقا ، اروپای شرقی و مرکزی و آمریکای جنوبی پیش بینی شده است.

پوتین رئیس جمهور روسیه ، عمران خان رئیس جمهور پاکستان به عنوان متحدین بزرگ و نزدیک چین و رهبران سیو پنج کشور جهان ، دبیرکل سازمان ملل متحد ، مدیر کل سازمان صندوق بین المللی پول و پنج هزار نماینده دیگر کشورهای خارجی در این مجمع بزرگ شرکت دارند.

گفته می شود سران اکثریت اروپا این طرح را با رویکرد احتیاط آمیز دنبال می کنند و به جز نخست وزیر ایتالیا که کشورش در ماه مارس گذشته به طور رسمی به این طرح پیوسته است سایر کشورهای غربی به اعزام هیات های نمایندگی در سطح وزیران بسنده کرده اند و همچنین امریکا هیچ مقامی را برای شرکت در این مجمع نفرستاده است .

از کشورمان سه هیات به سرپرستی فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی ، قاضی سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور و غلامعلی حداد عادل عضو مجمع تشخیص مصلحت در این اجلاس حضور دارند.

شی جین بینگ رئیس جمهور چین در گشایش این مجمع در پکن گفت : دسترسی به بازارهایش را گسترش خواهد داد و شرایط سرمایه گذاری خارجی را تسهیل می کند.

رئیس جمهور چین تاکید نمود : چین به دنبال مازاد تجاری نیست و مایل است برای پیشبرد توسعه تعادل تجاری ، محصولات با کیفیت کشاورزی ، کالاها و خدمات دارای توان رقابتی را از دیگر کشورهای دیگر وارد کند.

انتهای پیام/110

  • نویسنده : امیرحسین عصاریان