سرقت 250 هزار یورو از منزل یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی/آیا نگهداری این حجم از ارز در خانه تخلف محسوب نمی‌شود؟
سرقت 250 هزار یورو از منزل یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی/آیا نگهداری این حجم از ارز در خانه تخلف محسوب نمی‌شود؟
در شرایطی که فروش ارز بیش از 1000 یورو با محدودیت مواجه است، چطور یک شخص حقیقی می‌تواند 250 هزار یورو در منزلش نگهداری کند؟آیا این اقدام جرم نیست ؟

بهارستان آنلاین – برخی از سایت ها و خبرگزاری ها امروز از سرقت 250 هزار یورو از منزل یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در منزلش در شهرک غرب خبردادند که متاسفانه همین موضوع به یک سوژه پرحاشیه در شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده است.

به گزارش بهارستان آنلاین ؛ برخی منابع خبری این مبلغ را ۴۰۰ میلیون تومان و ۲۰۰ هزار دلار ذکر کرده‌اند اما «یک منبع آگاه» در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا عنوان کرد که مبلغ ربوده شده از خانه این نماینده ۲۰۰ هزار دلار نبوده، بلکه ۲۵۰ هزار یورو بوده است.

در همین حال روزنامه «جوان» این مبلغ را «۲۰۰ هزار دلار» ذکر کرده و نوشته است: «این مبلغ یعنی حدود سه میلیارد تومان وجه نقد و… نگهداری آن در منزل مسکونی جای سؤال دارد».

محمد جواد جمالی، سخنگوی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان، هم در این زمینه گفته است: «دو تا سه میلیارد تومان پول در حد فروش یک آپارتمان ۱۵۰ متری در منطقه دو یا سه تهران است».

روزنامه اعتماد نیز با اشاره به سرقت کلان پول و ارز از خانه یک نماینده مجلس نوشت:«مردم باید ارزهای خود را به بانک‌ها بسپارند» نمونه این جملات را درست وقتی که قیمت ارز به صورت جهشی افزایش پیدا کرده بود، زیاد می‌شنیدیم اما حالا خبر نگهداری «250 هزار یورو» ارز در خانه یک نماینده مجلس منتشر می‌شود و اولین علامت سوالی که در ذهن نقش می‌بندد، این است که این حجم از پول و ارز در منزل چه کار می‌کند؟

یک حقوقدان نیز  در گفت‌وگو با  ایلنا، در واکنش به خبر سرقت ۲۵۰ هزار یورویی از منزل یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و جرم‌انگاری نگهداری این میزان ارز در منزل، گفت: به طور کلی خرید و فروش ارز خارج از چرخه بانک مرکزی و صرافی‌های مجاز ممنوع و متعلق به تولیدکننده و صادرکننده است که برای این منظور هم باید در سامانه ثبت نام کرده و ارز نیمایی دریافت کند؛ به همین دلیل هم باید مبدا و منشاء ارز سرقت شده از خانه نماینده مجلس مشخص شود.

انتهای پیام / 601