فیلترینگ واتس اپ و اینستاگرام تا رعایت قوانین کشورمان ادامه دارد
فیلترینگ واتس اپ و اینستاگرام تا رعایت قوانین کشورمان ادامه دارد
تجربه فیلترینگ در کشور نشان می دهد که احنمالا سرنوشت این دو فلتفرم نیز به مانند سایر فلتفرم های فیلتر شده مثل تلگرام دچار خواهند شد.

سردار جلالی گفت : تا اینستاگرام و واتس‌آپ به تعهدات خود مطابق قوانین جمهوری اسلامی عمل  نکنند، مصوبه شورای امنیت برای مسدودی این دو پلتفرم قابل تداوم است
به گزارش جامعه خبری تحلیلی «بهارستان آنلاین» ؛ سردار جلالی، فرمانده پدافند غیر عامل با بیان اینکه فیلتر اینستاگرام و واتس‌آپ با مصوبه شورای امنیت کشور مسدود شده اند؛ خاطر نشان کرد: این دو فلتفرم به دلیل مشارکت با دشمن در حوزه بر هم زدن امنیت کشور مسدود شده اند و تا زمانی که به تعهدات لازم و در چارچوب  قوانین جمهوری اسلامی ایران عمل نکنند، این مصوبه قابل تداوم خواهد بود.
لازم بذکر می باشد اینستاگرام و واتس اپ دو فلتفرم اول در مورد کسب و کارهای سالهای اخیر می باشند که به دلیل مسائل امنیتی و رعایت نکردن قوانین کشورمان فیلتر شذه اند و تجربه فیلترینگ در کشور نشان می دهد که احنمالا سرنوشت این دو فلتفرم نیز به مانند سایر فلتفرم های فیلتر شده مثل تلگرام دچار خواهند شد.

انتهای پیام/6056

  • منبع خبر : بهارستان آنلاین