بهارستان آنلاین – رئیسجمهوری آمریکا ، تاکید کرد که برای مقابله با تهدید ایران احتیاجی به اعزام نیروی بیشتر به منطقه خاورمیانه نیست.
به گزارش بهارستان آنلاین ؛ دونالد ترامپ ، در گفت وگو با خبرنگاران، ایران را بازیگری بسیار خطرناک و بد خواند و گفت، از زمانی که او به حضور آمریکا در توافق هستهای با ایران پایان داد، جمهوری اسلامی به لحاظ اقتصادی در وضعیت بسیار بغرنجی قرار گرفته است.
دونالد ترامپ در خصوص گزارشها درباره اعزام نیروهای بیشتر به خاورمیانه برای مقابله با ایران گفت: فکر نمیکنم نیازی به این باشد، قطعا اگر نیاز باشد نیروی نظامی میفرستیم. در صورت لزوم، هر تعدادی که نیاز باشد نیرو به آنجا میفرستیم.
ترامپ گفت: توافقی که توسط رئیسجمهور اوباما امضا شد، یک نمایش وحشت بود؛ توافق وحشتناکی بود. از لحظهای که من این توافق را به هم زدم و به آن خاتمه دادم ایران وارد مسیر بدی شد؛ آنها اکنون درگیر مسائل مالی گستردهای هستند؛ تورمی دارند که بالاترین نرخ در دنیا را دارد.
ترامپ گفت : اقتصاد آمریکا از هر زمان دیگری بهتر است!!
دونالد ترامپ در سخنرانی در جمع کشاورزان آمریکایی بار دیگر عبارت توهینآمیز «ملت تروریست» را برای اشاره به ایران به کار برد.
رئیس جمهور آمریکا با بیان اینکه شرکت هواووی از نظر امنیتی و نظامی خطرناک است گفت : وضعیت این شرکت را در مذاکرات تجاری با چین بررسی می کنیم.
پیشتر در روز چهارشنبه، خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از مقامهای آمریکایی گزارش داده بود که پنتاگون طرحی را برای اعزام ۱۰ هزار نیروی بیشتر به خاورمیانه به کاخ سفید ارائه خواهد کرد.
انتهای پیام/ 170