محمد اکبری _نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: بنده معتقد هستم در مسئله عفاف و حجاب مقداری عقلانیت را باید چاشنی کار هایمان بکنیم، نگاهمان کارشناسی شده و راهبردی باشد مهمتر اینکه نسبت به مسائل جامعه، نگاهمان همه جانبه نگر باشد. یعنی بخشی نگر نباید با اینگونه مسائل برخورد بکنیم.
سارا فلاحی عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پارلمانی جامعه خبری تحلیلی «بهارستان آنلاین» ؛ با تاکید بر اینکه ما هم باید بنشینیم در زمینه مد و لباس متناسب با شرایط جامعه خود و متناسب با نرمال هایی که در جهان استاندارد هستند، به نتیجه برسیم ؛ گفت : بالاخره ما هم صاحب فکر هستیم. می توانیم از نخبگان مان در حوزه فرهنگی در این زمینه کمک بگیریم.
وی ادامه داد : اینکه فقط بخشی را متولی این امر قرار دهیم و بخشی را مقصر جلوه دهیم، به نظر من یک خطای کاملاً راهبردی و استراتژیک است.
رئیس کمیته هسته ای مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه وظیفه نیروی انتظامی در مسئله عفاف و حجاب باید در مرحله آخر باشد ؛ خاطر نشان نمود: همه بحران ها ایجاد میشود و نهایتاً همه کاسه کوزه ها بر سر نیروی انتظامی شکسته می شود در حالی که باید پیشگیری کنیم تا به این بحران ها نرسیم و در این بین نیز کلی هزینه متحمل نشویم. متاسفانه در حوزه پیشگیری، غلط و سلیقه ای کار میکنیم. عده ای در همه زمینه ها کاسه داغ تر از آش می شوند و همه چیز را می خواهند به یک شکلی مصادره کنند . بعد هم واقعاً در حوزه سیاستگذاری کار بلد نیستند.
فلاحی با تاکید بر فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب که اگر ما در این حوزه ها یک نگاه راهبردی و همه جانبه داشته باشیم، مسائل قابل حل شدن است؛ گفت : ما اکنون آمده ایم با بخشی از جامعه برخورد میکنیم و همین را می آییم بولد و جامعه را کاریکاتوریزه می کنیم یعنی از راه دور یک چیز خنده داری می شود . در حالی که ما باید جامعه را در مسیر نرمالیزه شدن قرار دهیم. متاسفانه در زمینه های مختلف در جایی افراط می کنیم و در جایی دیگر تفریط می کنیم و دائم در حال مچ گیری و مقصرنشان دادن یکدیگر هستیم و این خیلی غلط است.
عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت : طبق فرمایشات حضرت آقا، ما باید دنبال ایمنسازی جامعه باشیم. ایمن سازی جامعه نیاز به هوچی گری و افراطیگری ندارد. نیاز به فکرو تفکر دارد. فکررا هم نمی شود با صدای بلند برای دیگران دیکته نمود بنابراین باید در فضای آرام به نتیجه برسیم.
وی با تاکید بر اینکه نباید در جامعه صف بندی های کاذب ایجاد کنیم؛ تصریح نمود: بر طبق دیدگاه شهید سلیمانی که گفتمان سقف گونه دارد و همه مردم را در زیر گفتمان خودش قرار می دهد، اگر ما هم این نگاه را داشته باشیم(نگاهی است که نگاه اسلام و گفتمان انقلاب اسلامی است)، مردم هم می پذیرند. اما متاسفانه مردم را به جان هم می اندازیم و صف بندی های مختلفی در جامعه ایجاد میکنیم که این غلط است.
نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: طبق گفته اسلام، اگر ما در مسیر درست قرار گیریم و کسانی هم که این قوانین را پیاده می کنند، کسانی باشند که خودشان به این قوانین اعتقاد داشته باشند و صرفاً خودشان، دروغ ها و سیاست های غلطشان و ناکارآمدی های شان را پشت این قوانین قایم نکنند، اگر واقعاً در این مسیر به درستی حرکت کنیم، خیلی از مسائل کشور ما راهکارهای ساده ای دارند. منتها یک سری آدم های پیچیده ای را مسئول میکنیم که همه چیز را از ریل خارج می کنند. در این زمینه هم به نظر من، در برابر هم قرار گرفتن، چه کسی بود؟ من نبودم! تقصیرها را گردن دیگری انداختن، اینها اصلاً افاقه نمی کند و راهکار درستی نیست. اینها اصلا جواب نمی دهد بنابراین به نظر من، باید در فضایی آرام، فضایی مبتنی بر عقلانیت، آرامش و احترام به همدیگر باید بنشینیم و مسائل را موشکافی کنیم و ببینیم مشکل کار کجاست؟
فلاحی در پایان با بیان اینکه بنده خودم عضو کمیسیون امنیت ملی هستم و واقعاً نگران دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی و انتظامی هستم که همه بار مسئولیت را بر گردن آنها می اندازیم ؛ خاطرنشان کرد: کار را به یک مرحله پیکِ بحران می رسانیم و بعد می گوییم شما بیایید و آن را جمع کنید. ما باید قبل از این مرحله، کار کنیم. کلی هزینه می کنیم. اگر این هزینه ها را برای تدوین یک استراتژیک صحیح قرار دهیم و به جای اینکه در دقیقه نود دنبال یک راهکار باشیم، چند ساعتی بیشتر فکرو تامل کنیم برای مدیریت بحران ها که به مرحله مقابله نرسیم ، اصلاً بحران ایجاد نمی شود و شاید نتیجه بهتری بگیریم.
انتهای پیام/5718
- منبع خبر : بهارستان آنلاین