معرفت و شناخت امامت، و اطاعت از زعامت و رهبری باید مهمترین درس و عبرت از واقعه غدیر باشد
معرفت و شناخت امامت، و اطاعت از زعامت و رهبری باید مهمترین درس و عبرت از واقعه غدیر باشد
حرکت انقلاب اسلامی به سمت تحقق آرمان‌های امام راحل (ره) و مسئله ظهور با فراز و نشیب‌های متعددی همراه است که حضور مستمر مردم در صحنه‌های مختلف راه رسیدن به آرمان‌های انقلاب را سهولت می‌بخشد.

سمنان – دبیرفرهنگی بهارستان آنلاین گفت: درس و عبرت  واقعه غدیر  امروز باید برای ثابت قدمی در میثاق با ولایت و امام خامنه ای باشد.

لیلا یادگاری دبیر فرهنگی جامعه خبری تحلیلی بهارستان آنلاین با تاکید بر اینکه  باید مراقب باشیم  و با عبرت از حوادث تاریخ، دراعمال و رفتارمان در بیعتی که با نظام اسلامی و ولی امر مسلمین جهان بسته ‌ایم، ثابت ‌قدم و استوار باشیم؛ اظهار داشت: رویدادهای آینده کشور به ویژه انتخابات پیش رو و تاکید رهبر فرزانه انقلاب مبنی بر مشارکت حداکثری ترسیمی واقعبینانه برای آینده کشور است و این موضوع با توجه به گره خوردن به آینده کشور می تواند تمامی توطئه های دشمنان را نقش برآب کند. بنابر این مهم‌ترین معرفت سیاسی که باید در این مورد به آن توجه داشت تبیین و اطاعت از منویات رهبرفرزانه انقلاب است

وی در ادامه عید غدیر را عید همه مسلمانان عالم دانست و گفت: واقعه غدیر تنها یک رخداد تاریخی نیست که بتوان با تسامح و ایجاد تردید خدشه ای به آن وارد کرد، بلکه اسناد معتبری برای اثبات آن وجود دارد تا جایی که بسیاری از اصحاب پیامبر (ص) که شاهد آن بودند آن را به دیگران منتقل کردند

یادگاری غدیر را  یکی از ارکان مهم دین مبین اسلام برشمرد و خاطرنشان کرد:  و بر همگان فرض است این عید بزرگ اسلامی را مهم بدانند تا جایی که پیامبر اکرم (ص) در تمام دوران 23 ساله نبوت خویش، هر روز در مدح و ستایش امیر المومنین (ع) بیاناتی را مطرح فرموده اند.

دبیر فرهنگی بهارستان آنلاین در پایان با تاکید بر اینکه  آگاهی و اتحاد جهان اسلام  موجب می شود فرقه های پوشالی نتوانند در برابر مسلمانان اظهار وجود کنند و از بین می روند؛تصریح نمود: همانطور که مقام معظم رهبری نیز اشاره کردند، انقلاب اسلامی ایران از بدو شکل‌ گیری همواره دارای حرکتی رو به جلو بوده و روز به روز بر عظمت و اقتدار آن افزوده می ‌شود و این در حالی است که آمریکای جنایتکار در تمامی توطئه‌های خود در مقابل انقلاب اسلامی شکست خورده است.

انتهای پیام/
  • منبع خبر : بهارستان آنلاین