بازگشت به دوره گشت ارشاد روش مناسبی برای مقابله با بی حجابی نیست
بازگشت به دوره گشت ارشاد روش مناسبی برای مقابله با بی حجابی نیست
عدم برخورد با این هنجار شکنان و ادامه این روند باعث می‌شود که این افراد جری‌تر بشوند.

 نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید به اینکه کسانی که در جامعه کشف حجاب کرده اند، زیر یک درصد هستند گفت: عدم برخورد با این هنجار شکنان و ادامه این روند باعث می‌شود که این افراد جری‌تر بشوند. کسانی هم که فضا را مساعد می‌بینند به هنجار شکنان ملحق شوند

حجت الاسلام احمد حسین فلاحی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با ادامه وضعیت بی حجابی ها کسانی هم که فضا را مساعد می‌بینند به هنجار شکنان ملحق می‌شوند ؛ گفت :  قانون گذاری و قائده مندی جامعه باید هرچه سریعتر با اختیار تمام صورت گیرد تا ضوابط در جامعه اجرایی شوند. دستگاه مسئول هم موظف به پیگیری این کار هستند.

فلاحی با تاکید بر اینکه بازگشت به دوره گشت ارشاد را روش مناسبی نمی‌بینم، در این باره گفت:  باید با روش های نوین با بی حجاب ها برخورد کنیم امروز در دنیا روش جایگزین زیادی برای رعایت قوانین و مقررات اجتماعی وجود دارد. به نظرم برای مقابله با هنجارشکنی باید از همین روش‌های معمول در دنیا استفاده بشود.

وی در پایان خاطرنشان کرد : ممکن است برخی از این روش‌ها در کشور ما جوابگو باشد یا نباشد. چهارچوب شریعت و قوانین داخلی خودمان هم باید در این روش‌ها اعمال شود.

انتهای پیام

  • منبع خبر : رویداد