واقعیت با آنچه تلویزیون می‌گوید متفاوت است/ اوضاع اقتصادی کشور به شدت خراب است
واقعیت با آنچه تلویزیون می‌گوید متفاوت است/ اوضاع اقتصادی کشور به شدت خراب است
جلیل رحیمی جهان‌آبادی می‌گوید: وقتی مردم در کف خیابان حضور دارند و از بازار خرید می‌کنند و هنگامی که داخل مغازه، دست داخش جیب خود می‌کنند، چه چیزی را احساس می‌کنند و می‌بینند. این موضوعات را باید دید و راجع به این واقعیت‌ها و نارضایتی مردم باید سخن گفت.

بهارستان آنلاین:جلیل رحیمی جهان‌آبادی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در خصوص وضعیت اقتصادی کشور گفت:اوضاع اقتصادی کشور به شدت خراب است؛ اینکه دولت چه می‌گوید یا اینکه صدا و سیما چه چیزی را مطرح می‌کنند، یک امر دیگر است. موضوع حائزاهمیت در این باره، نظر مردم و واقعیت‌های جامعه است

او می‌گوید: وقتی مردم در کف خیابان حضور دارند و از بازار خرید می‌کنند و هنگامی که داخل مغازه، دست داخش جیب خود می‌کنند، چه چیزی را احساس می‌کنند و می‌بینند. این موضوعات را باید دید و راجع به این واقعیت‌ها و نارضایتی مردم باید سخن گفت. متاسفانه سیاست اقتصادی دولت به گونه‌ای بود که پس از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و بعد از اینکه در تامین ارز ناتوان شد و همچنین نتوانست مذاکرات برجام را به نتیجه برساند، با مشکلات بسیار اساسی روبرو شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید: تورم بالا، مشکلات عدیده در حوزه‌های مسکن، اجاره بها، تامین مایحتاج مردم و تامین نیاز‌های اولیه، چالش تولید در بخش کشاورزی و بخش دامپروری و همچنین در بخش‌های مختلف دیگر اقتصادی، واقعاً فشار اداره زندگی را روی مردم زیاد کرده است و متاسفانه هیچ تناسبی بین درآمد و این هزینه‌ها وجود ندارد و به عبارت ساده‌تر، دخل و خرج خانواده‌ها همخوانی ندارد و به هبمن واسطه، سفره‌هایشان کوچک و کوچک‌تر می‌شود.

رحیمی جهان‌آبادی می‌گوید: اینکه دولت روی به ارائه آمار و ارقام می‌آورد با آنچه وجود دارد، تفاوت دارد. به هر حال در بسیاری از کشور‌هایی که اوضاع اقتصادی وخیم دارند، معمولاً بین تلویزیون و یخچال یک اختلاف عمیقی وجود دارد، چراکه تلویزیون یک چیزی می‌گوید، اما وقتی مردم درب یخچال خود را باز می‌کنند، یخچال چیز دیگری نشان می‌دهد؛ یعنی واقعیت چیز دیگری است.

  • منبع خبر : بهارستان آنلاین