بهارستان آنلاین – دکتر حسین اللهکرم سخنان امام خامنه ای را درباره حضور جوانان حزباللهی در سطح مدیران ارشد کشور تنها به جایگاه ریاستجمهوری و وزرا تفسیر نمی کند بلکه معتقد می باشد که تمامی سطوح مدیریتی کشور را باید در برگیرد.
به گزارش بهارستان آنلاین ، مشروح این گفتوگو را با سردار پاسدار دکترحسین اللهکرم را در ادامه میخوانید:
آقای الله کرم! رهبر انقلاب در دیدار اخیر با دانشجویان بر حضور جوانان متعهد و حزباللهی در سطح مدیران ارشد کشور تاکید داشتند، تفسیر شما از این بخش از سخنان رهبری چیست؟
رهبر انقلاب معتقدند با توجه به گام دوم که چهل ساله دوم انقلاب را دربرمیگیرد، این جوانان هستند که باید گام دوم را دنبال کنند، چون آنها میتوانند این گام را به پایان برسانند، از این رو مانند دوران اول انقلاب و زمان دفاع مقدس که جوانان بار انقلاب را به دوش گرفتند و تا به امروز آن را جلو بردند و حالا در اواخر عمر خود به سر میبرند، در گام دوم انقلاب هم باید مسئولیت بر دوش جوانان نسل بعد انقلاب گذاشته شود.
شما تا چه اندازه این سخن رهبری را ناظر به جوانگرایی در سطوحی چون ریاست جمهوری یا وزرای دولت میدانید؟
این موضوع در مورد یک یا دو بخش از نظام نیست، بلکه منظور رهبری تمام سطوح است و اگر ما بخواهیم این را تنها ناظر به یک بخش خاص بدانیم، غفلت کردهایم.
برخی معتقدند که دولت روحانی، دولت کهنسالی است، که البته به نظرم درست است. اما از نظر من دولت اول آقای روحانی میتواند ناظر حرفهای رهبری باشد والا اگر بخواهیم منصفانه صحبت کنیم باید بگوییم که مخاطب سخنان رهبری کل ساختار نظام است.
سخنان رهبری در مورد نیروهای متعهد و حزباللهی را چگونه تفسیر میکنید، شاید عدهای این تفسیر را داشته باشند که جوانان حزباللهی تنها شامل اصولگرایان میشود، شما تعبیرتان چیست؟
در یک نگاه کلانتر از آنجا که نگاه خاص به سبک زندگی و اشرافیگری در سه جریان اصلی کشور در سطوح بالا شکل گرفته است، منظور رهبری به نیروی انقلابی هر سه جریان است، اما این نیروهای حزباللهی بیشتر در نیروهای اصولگرا دیده می شود. البته من فکر میکنم که جریان انقلابی و حزباللهی در دو جریان دیگر (اعتدالی و اصلاحطلب) کشور هم وجود داشته باشد، به مفهوم اینکه حل مشکلات را در داخل کشور بداند و سبک زندگی غیر اشرافی را انتخاب کرده باشند.
رهبر انقلاب در انتصابات اخیر خود به نوعی جوانگرایی را مدنظر داشتند، چقدر این انتصابات رهبری را الگوی مناسبی برای سایر نهادها میدانید؟
باید دقت بیشتری بر نیروی جوان داشته باشیم. شاید در نظر اول وقتی صحبت از نیروی جوان میشود افراد محدوده سنی ۱۸ تا ۳۰ سال را در نظر داشته باشند اما رهبری این دایره را گستردهتر کردند و با انتصابهایشان نشان دادند که نیروی جوان تا سن ۴۰ سال را شامل میشود. این نگاه به انتصابات رهبری میتواند برای سه قوه و سایر نهادها مورد توجه قرار بگیرد به نظر من این باید در ارکان نظام دیده شود.
به نظر میرسد این کادرسازی که رهبری بر آن تاکید دارند در بدنه مدیریت کشور پس از ۴۰ سال با تاخیر در حال شکل گرفتن است، فکر میکنید سخنان رهبری چقدر در جهت شروع این کادرسازی موثر باشد؟
استارت این کار را خود رهبر انقلاب از زمانی که موضوع نیروهای جهادی را برای پیشرفت کشور و محرومیتزدایی مطرح کردند زدند و بعد از آن تاکیدات یک نیروی اجتماعی شکل گرفت. بعد این جریان جهادی با مدافعین حرم گره خورد و در مسائل سیاسی و فرهنگی هم شکل جریان انقلابی حضور پیدا کرد. تبلور این حرکت هم در انتصابهایی است که رهبر انقلاب در قوه قضائیه، امامان جمعه و سازمان تبلیغات اسلامی انجام دادند. نکته مهم این است که این افراد باید از نیروهای انقلابی باشند.
انتهای پیام /173
- منبع خبر : خبرآنلاین