بهارستان آنلاین – نمایندگان مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه سال گذشته در پی بررسی لوایح بودجه با در خواست دولت برای افزایش پنجاه تا شست درصدی بنزین مخالفت نمودند این در حالی است که دولت می خواست تا درآمدهای حاصل از این افزایش را صرف ، نوسازی بافت های فرسوده ، نوسازی حمل و نقل عمومی و توسعه اشتغال نماید اما پس از رد این موضوع بار دیگر در پایان اولین ماه از سال جدید صدای افزایش و دونرخی شدن بنزین به گوش می رسد.
هدایت الله خادمی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پارلمانی بهارستان آنلاین در جواب به این پرسش که آیا وزارت نفت نیز مخالف افزایش و دو نرخی شدن بنزین می باشد گفت : وزارت نفت مخالفتی با افزایش قیمت بنزین ندارد بلکه وزارت نفت مخالف طرحی بود که پیشنهاد می شد که به هر ایرانی روزانه یک لیتر بنزین تخصیص داده شود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اظهار تاسف از افزایش و حذف سامانه کارت های سوخت گفت : این رویکرد بازگشت به ده سال قبل است در صورتی که در دولت قبل باید افزایش بنزین با شیب ملایم صورت می پذیرفت اما متاسفانه به دلایل مختلف از جمله مهار تورم و رکود اقتصادی دولت قبل از این کار امتناع ورزید که با توجه به مشکلات اقتصادی دولت یازدهم و با توجه به مشکلات معیشتی مردم جامعه کشش و ظرفیت این افزایش را ندارد.
انتهای پیام/95
- نویسنده : امیرحسین عصاریان